dimecres, 26 de març del 2008

Torneig internacional de Castelginest


Avui torna la normalitat després de 10 dies mal contats de vacances de Setmana Santa. Uns dies que serveixen per tornar a tenir les piles carregades, sense estrès post-vacacional ( no ha donat temps) a la feina, estudis, afers personals, etc.
A mi m’han anat especialment bé, per posar en ordre alguns problemes personals que em ballen pel cap i que al lector d’aquest blog no crec que li interessin, a no ser que sigui amic meu i en aquest cas ja sap o ja sabrà els darrers aconteixements de la meva vida.
A més a més, he fet un petit viatge a França amb l’Escola de Futbol de Viladecavalls on he pogut desconnectar i disfrutar, compartint les il·lusions de tots aquells petits jugadors que van gaudir del torneig internacional de Castelginest ( uns 140 aproximadament). Feia casi 15 anys que el Viladecavalls no anava a aquest torneig i la veritat que crec que ha pagat la pena anar-hi. El fred, la pluja i la neu no han estat motius suficients per veure bon futbol i portar el nom d’un poble a fora inclús de les nostres fronteres. Quina llàstima que el que aconsegueixen uns amb l’esport o altres amb el teatre, el nostre equip de govern s’encarregui de destruir amb tanta facilitat tancant escoles taller i sortint a tots els mitjans de comunicació fent-nos avergonyir de ser Viladecavallencs.
En el pla més purament esportiu només mencionar que el bon joc, el bon comportament i els bons resultats de tots els equips de l’Escola de Futbol de Viladecavalls, es van traduir en un tercer lloc de l’equip Cadet. Els altres també van aconseguir bons resultats amb equips tant coneguts com el Toulusse, el Saint Ettienne, o el Karlsrue i van obtenir diferents posicions el la taula de classificació del torneig, però sens dubte el tercer lloc aconseguit pel cadet va ser un èxit de tot un club sencer, un club unit que no va deixar de animar en tots els partits.
Així dons, en aquestes línees només em queda felicitar a la directiva del club i a tots els jugadors per donar-me la oportunitat de compartir amb ells uns dies tant divertits i emocionants amb ells. Felicitats E.F Viladecavalls per la feina feta!!!!.

Per cert, al lateral hi ha penjada una enquesta, queden pocs dies per votar.... us animeu?