dimecres, 11 de novembre del 2009

Inauguració del local del PSC ( II part)






Aquest diumenge els socialistes de Viladecavalls vam veure fet realitat dos somnis. Primerament la inauguració del nostre local social al carrer Antoni Soler i Hospital, però també l’agradable notícia que qui ens venia a visitar no era altre que el molt honorable President Montilla.
Aquest acte estava previst per Desembre per falta de dates, però el dissabte a la tarda ens van comunicar que si no teniem cap inconvenient es realitzaria el diumenge ja que al President li feia especial il·lusió acompanyar-nos en aquest dia.
Evidenment no ens podiem negar i vam organitzar la inauguració en un temps record. La capacitat d’aquesta executiva per delegar feines, dur-les a terme i convocar a un gran número de gent en poc mes de 15 hores va quedar pal·lessa diumenge ( es clar que no cal obviar que una visita com aquesta ajuda i molt).
La inauguració del local va ser tot un éxit i crec sincerament que el PSC de Viladecavalls va sortir molt enfortit com a partit i com agrupació, la feina però no acava aquí.
El local social ha estat aquests darrers mesos un lloc d’acollida socialista on tant les JSC com el PSC han mantingut reunions i assamblees, però a partir d’ara es converteix també en un espai de trobada amb els veíns. Un espai que obrirà les portes un parell de dies pel matí i un parell mes per la tarda amb l’esperança que qui vulgui ens faci arribar les seves inquietuts, les seves queixes, les seves crítiques i també les seves propostes.
A vegades es cau en la tentació de pensar en les properes eleccions municipals, com es pot comprovar en els plens on les portaveus fan mes campanya que propostes, però la nostra aventura es basa en el present, en els problemes i mancances actuals i acaba el mateix dia que hi hagi renovació d’executiva, just el mateix dia que començarà un altre present i així consecutivament.
El PSC de Viladecavalls ja te Blog, les JSC grup al facebook i properament obrirem mes vies de comunicació amb la vila amb el propòsit de mostrar la feina feta, però també amb la voluntat de que el projecte del PSC, el projecte socialista sigui un projecte amb identitat i valors propis on es recullin les inquietuts del major número de persones possibles.
Aprofito aquest article per demanar disculpes per no actualizar el blog aquest darrer mes. Se que sou molts qui obriu la meva pàgina al matí esperant noticies noves, però la veritat es que desprès d’infinites reunions ( JSC de Viladecavalls, Consells Nacionals, Escola de Formació 13 Roses, executives del PSC i trobades amb grups de l’oposició i equip de govern), el meu cap necessitava distreure’s amb altres coses a l’arribar a casa.