dissabte, 2 d’agost del 2008

Visca la gresca!!!!!!!!!!!

Ara feia dies que no escrivia i no perquè no hi haguessin motius: la festa major i les seves baralles, alguna novetat sobre els pinets, l’arribada de l’estiu, etc. La veritat es que desprès del pacte impossible volia fer una mica de Kit-Kat i de pau política en aquest blog, però desprès del darrer ple m’he vist amb l’obligació d’escriure un altre cop.
Un altre cop vam assistir a un ple de 30 punts a l’ordre del dia ( sense contar els precs i preguntes). Com podeu imaginar en una jornada tan densa hi ha de tot, punts interessants, punts calents i altres totalment avorrits. En els avorrits, aprofites per fer altres coses com per exemple llegir un missatge d’info vila ( que no se d’on ha sortit ni com tenen el meu telèfon ni els de la majoria d’assistents a la sala, però sempre es interessant rebre noticies del teu poble i divertit escoltar 10 mòbils a la vegada). També hi ha temps per adonar-te’n que l’aire condicionat de la sala supera i de molt els 25º que marca la generalitat; aviso, si algun cop hi aneu a veure un ple porteu-vos roba d’abric!. I com no, els fumadors tenim el nostre espai de temps per sortir de tant en tant a descansar i entrar en calor a la terrasseta de l’Ajuntament. En una d’aquestes sortides vaig tenir la oportunitat de descobrir un altre cosa: La Casa Gran del poble els dies de ple fa jornades de portes obertes. Ho vaig deduir a partir d’un comentari de Josep Faure que va dir que ell venia de públic i no com a tècnic arrel en resposta a un altre comentari del portaveu d’IC-V. Com aquesta mateixa persona va sortir a fumar des de la porta d’entrada de l’ajuntament i no com fem tots/es des de la porta de la sala de plens, es lògic deduir que qualsevol ciutadà que assisteixi com a públic, pot entrar a les dependències de l’ajuntament, donar-se una volta turística i sortir per la porta d’entrada a les oficines. Prometo fer el mateix en el proper ple.... aviam que passa!.
Bé, com a demes de tot això, els polítics continuaven parlant amb la panxa buida, i el cansanci anava fent la seva, el nivell de crispació va anar pujant. Tampoc ajudaven massa el Roger, el Florido i el Faure ( los 3 mosqueteros de l’alcalde) que sempre com a públic i no com a tècnics comprats ni orquestrats per l’equip de govern es comportaven com a autèntics hooligans anglesos perquè tots podem comprovar com són ells realment a la seva vida personal. I al final, va passar el que havia de passar. L’equip de govern decidia finalitzar a les 00,00h degut a l’hora i a la discussió generada per l’últim punt tractat. En aquest el portaveu socialista feia una demanda d’una comissió informativa per saber quin era el punt actual en que es trobava la situació d’un veí del poble ( Antonio Diego) i quins havien estat els passos donats per polítics i policies municipals a l’hora de resoldre-la. Podeu veure la informació de tot aquest “affaire” en el darrer post del Kiko.
El sorprenent va ser l’actuació del Francisco Vega que va començar a llegir el “curriculum delictiu” d’aquest senyor amb la clara intenció de desprestigiar-lo amb causes que ha solventat amb la societat ja fa temps. A demès de ser aquesta una actuació mesquina i miserable, es delictiva.
Diu una dita que coneixeràs a una persona per les seves actuacions: per tant si això es veritat, el Francisco Vega seria una persona mesquina, miserable i un delinqüent. Jutgeu vosaltres mateixos.
Vull acabar l’article fent una dura crítica als senyors Raso, Valero i Griera i a les senyores Peralta i Parellada ja que ells/elles aproven les propostes de l’equip de govern encapçalat pel senyor Homs i el Vega i per tant pensen i actuen com ells, o el que es pitjor, es venen per 700 euros mensuals ( alguns per una mica mes), bé tant es, si ells/elles venen la seva dignitat com a persones per diners, ells mateixos...Jo com tothom, dormo amb la meva consciència cada dia i ara mateix l’únic que em molesta a l’hora de dormir es la calor. Espero que tothom pugui dir el mateix!

P.D 1: Aquest agost, no tanco el blog per vacances.
P.D 2: Lluís, proposa els 3 mosqueteros pel premi de qui la diu més grossa ( em fa il·lusió!!!!!!!!!!!)