dimarts, 8 de juliol del 2008

Recollida de firmes


NOTA DE PREMSA ENVIADA PER LA COMISSIÓ BASTIM EL TEATRE



El mes passat va néixer a Viladecavalls la comissió Bastim el Teatre, formada per diferents representants dels grups de teatre locals i d’altres entitats culturals, amb la finalitat de desenrocar l’actual situació en vers el futur auditori de Viladecavalls.
En aquest curt temps de vida, la comissió s’ha reunit dues vegades amb la regidora i la tècnica de cultura, les senyores Regina Parellada i Núria Torres; i un cop amb el tresorer del casal, entitat involucrada que es propietària de l’espai on es podria ubicar el futur auditori. Per contra, desprès de varis intents de reunir-se amb l’alcalde, el senyor Sebastià Homs, no ha estat possible.
Desprès d’aquestes trobades, l’Ajuntament ha informat que s’ha trobat el conveni firmat amb el Casal en els inicis de les negociacions i que sembla que estaven desapareguts fins ara. Davant d’això, la senyora Parellada ha encarregat uns estudis jurídics a la Diputació i uns altres arquitectònics per tal de valorar si es viable aprofitar les instal·lacions del Casal o per contra hi ha cap altre emplaçament que reunís unes millors condicions econòmiques i estructurals.
Segons el representant del Casal, senyor Josep Cruz, ells estan disposats a qualsevol tipus de negociacions ja que, segons ell, no hi ha possibilitat de que no hi hagi acord entre les dues entitats.
Informats per l’Ajuntament de que a finals d’aquest any o inicis del vinent hi ha la previsió de que surtin noves subvencions per la construcció de nous teatres per part de la Generalitat i conscients de que ambdues parts estan disposades a arribar a un acord, però que per contra la situació continua enrocada, la Comissió Bastim el Teatre ha decidit dur a terme una sèrie d’actuacions amb la finalitat de conscienciar al poble de la necessitat d’aquest espai i agilitzar les negociacions. La primera actuació programada es una recollida de firmes que s’iniciarà el proper cap de setmana, coincidint amb la Festa Major i finalitzarà l’onze de setembre

Comissió Bastim el Teatre.