dilluns, 1 de setembre del 2008

Tornada a la realitat

Avui es dilluns 1 de setembre i per tant i per a molts la tornada a la realitat. Feina, estudis, projectes, somnis... i també un nou curs polític.
Pel que respecta a qui escriu, aquest promet ser un any molt intens. Per una banda el meu segon curs universitari amb les seves pràctiques incloses, per altra he acceptat entrenar al Juvenil B de l’escola de futbol de Viladecavalls i tot això combinat amb la meva tasca a l’associació Êthos i un nou projecte teatral: “La mort i la donzella”. Que ningú dubti, però que no continuaré recolzant als meus companys del PSC i involucrat en política municipal...hi ha moltes coses que no funcionen encara ( bé de fet crec que cada cop hi ha menys que funcionen).
Aquest estiu, com veieu, ha estat per mi una temporada de reflexió tibetana per encarar amb força tots aquests projectes. A meitats del mes d’agost però, va succeir una de les coses mes boniques de la meva vida: l’arribada al món del petit Arnau. Si, el meu germà i la meva cunyada van decidir portar a la vida a una nova personeta que ens ha omplert de felicitat a tota la família:
Felicitats Abel i Alba per ser uns pares fantàstics i sobretot... Benvingut Arnau!.