dilluns, 31 de març del 2008

Gràcies a tots/es


Ups! No se que ha pasat, però el meu blog s’ha tornat més internacional que mai. Potser ha estat per la notícia posada sobre el torneig internacional de Castelginest, on si clikeu en el google amb les paraules clau: futbol Castelginest, el que surt en primer lloc es el meu blog, però la realitat es que aquest dissabte vaig superar el meu record de visites en un sol dia: 73. I aquesta setmana han visitat el meu blog gent de França, Alemanya, Portugal, Brasil, Argentina, EEUU, Canadà, India, Egipte, Polònia, Indonèsia, Turquia, Bulgària, Grècia, Itàlia, Anglaterra, Suècia, Noruega, Aràbia Saudi i Espanya.

Escric aquest article només que per donar les gràcies a tots/es que el feu possible. A tothom que s’interessa pels meus pensaments, les meves reflexions, etc. Avui estic satisfet de la feina feta en aquest any que porto actualitzant el meu blog.

Si gràcies a els articles que vaig escrivint cada setmana la gent coneix una mica millor Viladecavalls, si gràcies a això la gent s’implica en la política municipal i si a demès gent del tot el món coneix una mica millor el català per entrar en aquest espai, hem dono per mes que satisfet. Gràcies a tots/es.

PD: Espero que tots aquells que llegiu el blog deixeu de tant en tant un comentari....