dimarts, 23 de setembre del 2008

JSC-Viladecavalls






Ara ja fa uns mesos que us parlo de la probable creació de les JSC-Viladecavalls. El proper dissabte ja serà un fet.
Finalment un grup de joves del municipi hem decidit engegar aquesta proposta farts de les polítiques que duen a terme els dos partits que governen el municipi actualment. Comencem aquesta aventura però, amb peus de ploms i decidits a aprendre, a formar part de ( segons el meu punt de vista) la millor escola de formació política a Catalunya.
Som socialistes, forma part de les nostres vides, de la nostra manera de pensar i evidentment de fer. Creiem en una Espanya Federal i en una Catalunya forta per encapçalar qualsevol projecte de present i de futur. Som solidaris, creiem en les igualtats socials, de classes i per suposat de gènere. Som joves ( alguns mes que altres), i per tant rebels. I els joves som i serem el motor d’una societat que necessita canviar i necessita canviar.... ARA !

Aquesta es la nostra declaració de principis, aquests son els motius que ens mouen a encapçalar aquesta proposta municipal.
Si com nosaltres, tens entre 18 i 30 anys i penses de manera semblant t’animem a que formis part de les JSC-V

Als joves que es vulguin engrescar, als que vulguin saber de que va tot això i a tot aquell que vulgui venir a veure la nostra proposta, us convidem a :

Presentació de les JSC-Viladecavalls el proper dissabte 27 de setembre a les 19,30h a la sala Polivalent de Viladecavalls.

P.D : Contarem amb els parlaments entre altres del primer secretari de l’agrupació socialista a Viladecavalls ( Francisco Garcia Cano), el de l’alcalde de Terrassa Pere Navarro i....... el meu!