diumenge, 10 de maig del 2009

Una nova etapa



Aquest divendres es va constituir oficialment la nova agrupació del PSC a Viladecavalls. Desprès d'uns mesos molt complicats per l'ambient enrarit creat per l'antiga executiva, que pactà a esquenes del partit amb CIU, 13 persones compromeses amb el poble hem decidit formar part de la nova executiva del PSC al municipi. L'èxit del acte va ser total, amb més d'un centenar de persones que es van apropar a la sala polivalent i que va estar presidit per l'Alcalde de Terrassa i 1er Secretari del PSC-Vallès Oest, Pere Navarro.
Sense dubte però, el motiu de més satisfacció ha estat el de veure com desprès d'un procés tant difícil com aquest, contem amb més afiliats que mai i només tres mesos desprès d'haver estat dissolta la agrupació de Viladecavalls.
Aquest projecte estarà encapçalat per Antonio Navarro, una persona serena i treballadora que ha unit a un conjunt de persones per tal de aportar aire fresc a la política municipal. La tasca es preveu difícil, ja que el grup municipal del PSC ha deixat de tenir representació a l'Ajuntament i això sempre es partir amb desavantatge. Tot i així confiem en que la honestedat demostrada i el fet de partir amb les mans netes, juntament amb un programa engrescador que reculli les principals propostes dels habitants de Viladecavalls faci que les idees i el tarannà socialista que defensem sigui la millor opció pel canvi que el poble necessita.
Sobre l'altre agrupació socialista que sembla que es constituirà dimarts al municipi, no vull entrar a opinar grans coses. Com sabeu he compartit molts moments amb ells, tant bons com dolents i respecto totalment les seves decisions encara que no les comparteixi. Per tant només desitjar-los molta sort en la nova aventura que comencen i demanar joc net. No crec que faci falta recordar com va acabar la cosa la última vegada que es va repartir una circular per les cases signada pels senyors Cortès i Trullàs. Ara una del mateix estil per la “Agrupación Socialista de Viladecavalls”.