dimarts, 30 de setembre del 2008

JSC-VILADECAVALLS ( 1ª part)

El darrer dissabte a les 19, 30h es va poder constituir formalment les joventuts socialistes de Viladecavalls. L’acte va ser un èxit rotund que va desbordar inclús les nostres expectatives.
Mostra d’aquest èxit va ser l’assistència d’unes 70 persones a un acte que va començar a l’hora prevista i va acabar pels volts de les 21h. En aquest, primerament es va constituir la mesa que desprès de donar la benvinguda al públic va aprovar la proposta de consellers al Consell de Federació de les JSC Viladecavalls. Així es va decidir que el conseller fos jo mateix i el suplent el Josep Rubio. Seguidament es va aprovar la proposta d’executiva de l’agrupació JSC-Viladecavalls on es va escollir a Xavier Rubio com a secretari de política municipal, a Josep Rubio com a secretari d’organització i a Manel Martínez ( o sigui jo) com a primer secretari.
Just després es va donar pas als parlaments. El primer va ser el de Pere Navarro que va explicar el seu pas per la militància a les JSC i com aquestes encara avui son part de la seva manera de fer. El primer secretari del PSC a Viladecavalls, Francisco Garcia Cano, va parlar just desprès. Ell va incidir en com Viladecavalls necessita el jovent i va deixar constància de la vàlua dels qui integrem aquesta nova agrupació.
En Marc Mellado ( 1er Secretari de les JSC al Vallès Oest) va fer el tercer discurs i un dels mes aplaudits. Va definir molt bé el que volia dir socialisme i el motiu que ens portava als joves a involucrar-nos en política. Va ser un discurs distès, ple d’humor però també amb moltes reivindicacions històriques socialistes basades en l’oportunitat de tots i totes a l’educació, el transport, etc.
Finalment em va tocar a mi donar el pas i parlar com a primer secretari de les JSC a Viladecavalls.
El meu parlament el penjaré sencer demà per no avorrir al lector del blog amb un post interminable, però creia necessari primer explicar el desenvolupament de l’acte. Al finalitzar vam gaudir d’un bon pica-pica on vam poder parlar amb veïns i veïnes i amb joves d’altres municipis sobre política local i quines accions es poden dur a terme properament.
Gràcies a tots/es els qui vau assistir i sobretot als tots els companys que ens heu donat el vostre suport... especialment als companys Xavi i Sonia.