divendres, 12 de setembre del 2008

Camp de futbol i piscina per un dia

Perdoneu, escric aquest post en 5 minuts per deixar les meves impresions sobre les inaguracions de la piscina i del camp de futbol municipal.

En primer lloc m'agradaria fer una reflexió sobre com s'ha inagurat el camp de gespa. L'alcalde deia l'altre dia al diari, orgullòs, que la inaguració del camp era un altre éxit d'acompliment d'una promesa electoral. Bé es el problema de les promeses, s'han de complir sigui com sigui i així ha estat. S'ha inagurat el camp sense tenir vestuaris, amb les grades sense acabar de construir ( aquest es un problema greu, ja que si una pilota va a la zona del nou pabelló, s'ha de saltar per recuperarla posant en perill la integritat física de qui la vagi a buscar), tampoc està a punt el dipòsit d'aigüa, amb lo que el camp no es pot regar. Com que no es pot regar, no s'assenta el cautxú. Això vol dir que la pilota fa un bot extrany i que fins que no es mulli el camp no es pot acabar de posar el cautxú que queda ( unes 10 saques). Per acabar la il·luminació... les llums continuen sent grogues amb lo que al rebotar amb el verd de la gespa no es veu bé.
Camp inagurat?... si. A temps?.... no ( els equips porten tres setmanes de pretemporada sense poder tocar pilota. Camp finalitzat?...no, nomès inagurat.

En lo que correspon a la piscina molt s'ha dit ja i les conclusions son les mateixes. S'obre la piscina durant un únic dia per poder dir que s'ha complert una promesa electoral, però la piscina no està acabada. Des del PSC s'ha proposat que el nom de la piscina sigui el de Felix Ferrè, jo vull proposar a títol propi un altre: Piscina Municipal Sarai Gascón.
Qui millor que una nadadora amb reconeixement internacional i medallista paralímpica per tenir l'honor de donar el seu nom a la piscina del poble???

P.D: Aquest camp de setmana hi ha el torneig de l'escola de futbol de Viladecavalls, us espero!.