dilluns, 29 de desembre del 2008

BONES FESTES

Ara fa gairebé un més que no actualitzava el blog. La veritat es que ha estat un més intens en la meva vida però sense gaires novetats polítiques. Tot i així intentaré fer un petit resum:

El 29 de Novembre es va realitzar al Palau Sant Jordi el 30 aniversari de les JSC. L'acte va reunir a un miler de persones, entre ells a l'honorable president Josep Montilla al que vaig tenir el plaer de conèixer en persona.

El 19 de Desembre es va produir el ja tradicional sopar de Nadal de la família socialista de Viladecavalls al Casal Familiar. Érem unes 20 persones i es va poder constatar la bona salut que gaudeix la nostra agrupació a Viladecavalls.

El 22 de Desembre, desprès d'un parell de mesos sense cap notícia, va aparèixer una altra notícia de Noti-Vila!

Dimarts 23 de Desembre, un nou ple extraordinari a l'Ajuntament de Viladecavalls. Per motius personals no vaig poder assistir i no puc fer cap valoració ( bé, si una. Com es possible que apareguin notícies sobre el ple al blog del tarumbaire just al acabar o abans de que acabi? Ho enviaran amb una PDA? algú ha vist a un treballador de l'ajuntament amb una al ple? Jo si...)

Només vull acabar dient que les JSC de Viladecavalls ja estem treballant amb una nova proposta per el proper plenari municipal. Serà una proposta que en cas de ser acceptada beneficiarà a tot el municipi i alhora fomentarà el reciclatge.

ESPERO QUE ACABEU L'ANY DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE I QUE EL PITJOR MOMENT DEL 2009 SIGUI IGUAL AL MILLOR DEL 2008. BONES FESTES I BON ANY A TOTHOM!!!!!!

Per cert, ja hi ha penjada l'enquesta per valorar a la regidora Esperança Peralta