dimecres, 21 de maig del 2008

L'esborranc, el gas i l'enquesta

Molt s’ha parlat aquests dies de l’esborranc al carrer Major, jo no vull donar gaire més dades ni fer mes sang. Podeu visitar els blogs del Lluís, del Carles o del meu company Quico ( on fa una crònica sense desperdici de lo succeït dia per dia). Només afegiré que, no se si per aquest motiu o un altre, alguns veïns de Viladecavalls pateixen tallades de gas durant el dia. M’imagino que aquests dos fets estan relacionat, però com que ningú no ha emès cap comunicat no ho puc saber del cert.
També m’agradaria destacar la desinformació que han tingut alguns veïns i comerciants, com l’Antonio de l’estanc que ahir em comentava que ni tan sols li han demanat disculpes pel lamentable succés.
Una de les coses que m’ha sorprès aquests dies es la declaració al diari del senyor Zambrano, president de l’associació de veíns del centre urbà, on indicava que ja havien avisat de les esquerdes aparegudes a l’ajuntament perquè es veia a venir. Desprès d’això em pregunto: continuaran el senyor Zambranos y el Francisco Vega sent tan amics com abans?
Fa dies que volia escriure per fer una valoració del primer any del govern de CiU+PVA i no l’he pogut fer per culpa de la meva nova vida estudiantil i personal. Malgrat això i que em comprometo a fer-la els propers dies us deixo penjada una enquesta perquè hi podeu manifestar la vostra opinió. Òbviament també ho podeu fer mitjançant els vostres comentaris personals!