dijous, 8 de maig del 2008

15 dies naufragant

Aquests darrers dies he estat sense Internet i per això no he pogut actualitzar el blog. No he perdut ni força ni ganes, al contrari torno a les noves tecnologies amb les piles carregades.
Avui, però vull dedicar-li unes paraules al meu servidor d’Internet, Orange. Soc client seu des de fa uns 5 anys i fins ara no havia tingut mai cap problema. Tot i així aquests 15 dies que m’he quedat “penjat” han estat una autèntica bogeria. Promeses sense complir, visites del tècnic de Telefònica, del tècnic d’Orange i 20 mil preguntes repetides sobre la meva capacitat per connectar bé el cablejat en unes 10 trucades. Com podeu veure estic molt indignat i cabrejat per tracte rebut i m’estic plantejant molt sèriament canviar de servidor, tot i que com diu la dita castellana: “ mas vale malo conocido que bueno por conocer”.
Espero que tot hagi tornat a la normalitat definitivament i que els propers dies pugui penjar un parell d’articles sobre l’actualitat de Viladecavalls; un any de CiU+PVA, mots encreuats, pinets, i .... teatre que alguna cosa s’està movent. (una pista: “Bastim el teatre”, properament escoltareu aquesta frase pel poble)