dimarts, 25 de novembre del 2008

13 Roses


Hi ha moltes maneres de passar un cap de setmana i encara que hem falta molt per viure creia que els havia viscut tots. Com casi sempre m’equivocava, perquè feia molt temps que no vivia un cap de setmana intens, productiu, enriquidor i divertit com aquest.
Vaig participar a l’escola de formació de les JSC ( Vallès Occidental) a Rubí. Es va llogar una casa de colònies i es van programar diferents actes i conferències. La veritat es que vaig notar que estava aprenent en tot moment, ja no només pels ponents de prestigi o per l’estil i la classe del Primer Secretari de les JSC al Vallès, en Marc Mellado, sinó que també per la visió dels meus companys, els seus dubtes que eren alhora raonaments i la seva manera de veure les coses. Sense dubte, però, el gran aprenentatge va ser el de convivència amb tots aquests companys i companyes que potser algun dia tindran un càrrec de prestigi al nostre país... qualitat no els falta.
Haig de dir que em vaig sentir recolzat i estimat en tot moment pel Secretari d’Organització a les JSC-Viladecavalls, en Josep Rubio o el Pepu com li dic jo carinyosament. Espero que ell es sentís igual d’acompanyat per part meva.
Com veieu d’aquest cap de setmana me’n porto molts records i molts aprenentatges, però sobretot molta gent al meu cor. La llista es interminable: La Sonia, el Pepu, el Marc, la Mónica, el Pau, el Luís, la Jorgina, el Guti ( tió eres un campeón! Gora Euskady!)... a tots ells, a totes elles, a tothom a qui no he nombrat, moltes gràcies!
Per cert ja podeu votar la tasca realitzada pel José Valero. Regidor d’esports ( CiU)

Salut, socialisme i república!!