dissabte, 29 de març del 2008

Salvem els pinets




El dijous vaig assistir al plé ordinari d’aquest mes. La veritat es que no puc escriure gaire coses de com va anar perquè per variar vaig acabar marxant avorrit i emprenyat. No entenc que l’il·lustríssim continuí amb la seva decisió de convocar els plens cada dos mesos. Això el que provoca es anul·lar el debat ja que en tres hores es casi impossible debatir 20 punts o més de l’ordre del dia, les diferents propostes dels grups de l’oposició i el torn de precs i preguntes. La mostra està en que aquest darrer es va haver d’ajornar a la setmana vinent per tal de concluir-lo.
Potser això es el que vol l’actual equip de govern, ja que gràcies a la seva majoria no escolta als grups de l’oposició, no fa cas de les recomanacions i aprova tots els seus projectes tal com si fóssim en altres temps. El que acaba provocant aquesta manera de fer política es l’allunyament del poble vers la classe política i l’abstenció en les eleccions municipals, però es clar vivim en un sistema municipal autoritari i dictatorial.
Tot i així si que m’agradaria fer dues consideracions ràpides; la primera es que en l’hora i escaix que vaig aguantar només vaig escoltar aprovar propostes relacionades amb el totxo i la construcció i va ser especialment escandalosa la de la re-ubicació de les famílies de la Tendera afectades per el 4cinturó. Com sempre, l’equip de govern no ha fet cap estudi al respecte, no ha parlat amb les famílies ( les persones no l’interessen) i dona una llicència per construir 200 habitatges a Can Tries Vell per tal d’obligar al constructor a fer 20 de protecció oficial. Amb la crisis que vivim actualment i “l’èxit” que ha tingut la urbanització fantasma que hi ha darrere de l’església, encara no se com s’atreveixen a seguir edificant sense mesura i control.

Per acabar, vull destacar el que feia dies que es remorejava i ahir es va acabar confirmant amb els vots de CIU-PVA, l’abstenció de IC-V i els únics vots en contra de PSC-ERC... la desaparició dels Pinets per la construcció d’una nova llar d’infants. Com sabeu aquest es un tema que em mobilitza molt i amb el que conjuntament amb les JSC i el PSC de Viladecavalls ja em començat a treballar per tal de poder aturar aquest disbarat. Aviat escoltareu notícies sobre això i espero que participeu amb la recollida de firmes que volem fer. SALVEM ELS PINETS!!!!!

PD: Al lateral hi ha penjada una enquesta, vaig que no te gaire èxit, però tot i així teniu una setmana més per participar-hi... si voleu es clar.