dimarts, 28 d’octubre del 2008

Per vosaltres

Hola a tots/es!

Sembla ser que aquesta setmana hi ha hagut una mica de rebombori en els blogs amb informacions, calumnies, dubtes, etc.
En el meu anterior blog deixava un espai cada mes perquè tothom pogués opinar lliurement del que volgués i fes totes les preguntes que tingués...Avui ho torno a obrir.
Evidentment els insults i les injuries al meu blog no seran publicades.

Salut!.

P.D: hi ha penjada l'enquesta per valorar la tasca realitzada per la Regina Parellada, regidora de cultura.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Manel, pienso que Kenneth da dos explicaciones bastante buenas en esos blogs, aparte la que le pasa a mamá por teléfono. Toda la informacion que me ha dado te la pasaré. Curiosamente desde su primer escrito se han dejado de conectar desde la calle A. Soler Hospital, ¿curioso?, no hace falta ser un hacker para averiguar eso, con haberlo parido es suficiente.
ESTOY ORGULLOSA DE MI FAMILIA Y DE MIS AMIGOS, LOS QUE ESTAN CERCA Y AQUELLOS A LOS QUE SI DIOS EXISTE VOLVERE A ENCONTRAR ALGUN DIA.
Buenas noches.

_monik_ ha dit...

holaaaa!!
soy monica de castellbisbal! :p
estoy acabando de crear el blog de mi agrupación y poniendo enlaces a blogs de gente de la federación. te importa que te añada a la lista?

1 beso!!* ;)

Manel Martinez ha dit...

Hola Mónica, muchas gracias por incluirme en tu lista de de enlaces, ya me pasaras la dirección de vuestro blog. Un beso guapisima!

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Para no ocupar mucho espacio en tu blog, he habierto un hilo en mi blog, relativo a la denuncia por mi presentada en fiscalía por las posibles irregularidades llevadas a cabo en la licitación y ejecución de las viviendas por parte de la empresa pública Viladecavalls Multigestio S.L.
Publico el mail que les hemos enviado a los regidores así como la denuncia presentada en la fiscalía del TSJC.
De esta manera intentamos informar a los vecinos de lo que esta sucediendo en el municipio.

Manel Martinez ha dit...

Hola Antoni!

Benvingut al mon dels blogs i felicitats per la feina feta. A qui vulgui consultar el blog del Antoni Peiruza ho pot fer a traves d'aquest link:
http://antonipeiruza.blogspot.com

La veritat es que el tema exposar fins ara en el seu blog es de gran interes per tothom.

Salut, socialisme i República ( que sembla que hi ha algú que li molesta!)

Antoni Peiruza Rocamora ha dit...

Gracias Manel por la atención.

Intentaré colgar poco a poco, que duele más, información de nuestro Municipio, lamento que tengamos tan malas noticias que publicar.

Un saludo

Anònim ha dit...

NOTI.VILA

Ja coneixeu la majoria de vosaltres que noti.vila és un informatiu via SMS sobre l'actualitat de Viladecavalls, en aquest moment a la nostra base de dades tenim registrats varis centenars d'usuaris.

Ara et demanem permís per a que en el cas necessaris, donar la teva adreça de bloc en els nostres SMS i així informar de manera més extensa als usuaris que ho desitgin.

Ens pots contestar aquí mateix o bé enviant un SMS al número 638 444 904, informant de la teva acceptació o no.

També si algun lector vol donar-se d'alta de forma totalment gratuïta pot enviar alta al mateix número, és més, si es vol que enviem algun SMS amb temes de Viladecavalls, ens ho pot fer arribar via SMS, com ja s'ha fet en alguna ocasió .

Salut.

Manel Martinez ha dit...

Hola gent de Noti-Vila!

Teniu el meu vist i plau per anunciar el meu blog al vostres missatges.

Bones festes!