dilluns, 7 de febrer del 2011

Com ja sabeu fa gairebé 2 anys que vam començar un procés de reconstrucció del PSC de Viladecavalls amb la formació d’una nova executiva.

Com el nen que neix i va complint etapes al llarg de la seva vida, nosaltres també les estem acomplint i ho fem amb 2 objectius:

· Treballar per i amb la comarca de la mà de la nostra federació

· Treballar per construir un Viladecavalls millor. Però no amb totxos que això ja ho han fet uns altres i ja sabem tots com els hi anat, sinó que l’hem de construir amb la gent del poble. Si no ho fem així fracassarem perquè nosaltres som això: Gent de Poble.

Gent de poble amb la sang vermella i el cor a l’esquerra, i això vol dir construir un poble unint les diferents realitats demogràfiques, fer un poble participatiu i fer-ho amb els ideals socialistes, d’esquerres i de progrés del PSC. I dic del PSC perquè potser surten noves plataformes o partits polítics que es posaran etiquetes socialistes, però nosaltres tenim els ideals del PSC.

Com us deia abans, anem complint etapes. Ara hem complert una més que es escollir el nostre cap de llista per les eleccions municipals que es celebraran d’aquí a poc mes de 100 dies.

El cap de llista el vam escollir en l’assemblea dijous passat i amb 15 vots a favor, cap en contra, cap en blanc i cap nul; és a dir per unanimitat va ser escollit Antonio Navarro