dimecres, 25 de febrer del 2009

Per Vosaltres

Degut a que aquest matí el Diari de Terrassa ha fet públic el pacte entre PSC-CiU i que jo ara mateix no tinc temps material per fer la meva valoració deixo un nou espai per que comenteu tot el que volgueu arrel d'aquesta notícia.
Així també li donem una mica d'aire a l'anterior post en que la quantitat de comentaris que hi havia començava a ser desmesurat.

Espero els vostres comentaris.... això si, amb respecte.

Moltes gràcies!

19 comentaris:

Carles Rodríguez ha dit...

Hola Manel,
Felicitats al teu partit pel recent pacte. Espero impacient la teva valoració. D'entrada la valoració del Quico em sembla, si més no, molt pobre.

1r: presència del PSC a les carteres més estratègiques. Home, doncs com no sigui Habitatge, i només tenint en compte l'acabament dels pisos a preu asequible... no m'atreviria de qualificar com a regidoria estratègica.

2n: L'argument de "l'etapa d'estabilitat política i acabament de la crispació política". Estabilitat desitjo que sí. Els anys que porta el Sebastià com a alcalde han sigut els més convulsos de la història recent del poble. Si aconseguiu canviar aquesta tendència, tindreu mèrit. D'entrada l'alcalde continuarà sent el mateix i amb les mateixes competències polítiques i incompetències personals.

Pel que fa a la crispació, només es pot acabar, amb una nova forma de fer política que, d'entrada, no s'està canviant. Retornar els drets als regidors de l'oposició no és un acte de bona fe, sinó un deure. I assabentar-nos d'un canvi de govern al poble per la premsa és com amínim llastimós. Torna a demostrar la incapacitat del Sr Homs per al diàleg distès.

Així que, d'entrada, de canvis ni un. Només paraules i cadiretes.
Igualment, desitjar-vos sort.

Anònim ha dit...

Manel jo també he sentit que aviat treballaràs a l'Ajuntament de càrrec de confiança. Si és així enhorabona. Respecte als càrrecs de confiança que ningú s'extranyi, es fa a tots el Ajuntamnets, és legal. Quan canvien regidors o governs canvien els càrrecs de confiança.
Salut

Anònim ha dit...

Lamentable, em sembla lamentable l'actitud del Quico. El que sempre ha defensat i ha manifestat ser progressista i identificar-se molt amb la ideologia i la política de progrès del seu partit, resulta que ara actúa en contra de l'executiva comarcal i de la del Vallès Oest i es passa pel forro les seves tendències i informes al respecte del pacte amb CIU-Viladecavalls... Potser el que busca és que el facin fora del partit per afiliar-se a CIU a l'igual que el Paco Vega, que inclús van fer una roda de premsa per anunciar que seria del partit en poc temps...Ja saps com acabaràs no??

Anònim ha dit...

Este chico de IC es muy jovencito y enchufado y no debe saber que los pisos estubieron parados por la mala gestion del Sr. Olivares ya que no hizo nada y podrian ser mas baratos si se hubieran realizado cuando el llevaba multigestio, en cuando a crispacion politica el era muy pequeñito cuando Viladecavalls tenia muchas crispaciones, pero que se puede decir de un segundon que habla como primero de lista sin que el olivares pinte nada, sera que le quiere quitar el sitio para seguir chupando del consell comarcal.

Anònim ha dit...

Segons el diari Avui han expedientat als dos regidors dels PSC de Viladecavalls. Com podeu comprovar tot el que sigui apropar-se a l'Homs genera problemes. De veritat ho dubtaves, Manel? Suposo que tu no.

Anònim ha dit...

A l'anònim del 25 de febrer 23:28h, dir-li que tú també ets un enxufat, jo de tú començaria com a mínim a ser prudent i a procurar millorar l'ambient entre regidors de l'oposició i els governants, i tú que ets un càrrec de confiança en aquests moments, demà no sabem a on estaràs, has de ser dels primers que has de procurar el "bon rotllo", amb aquests comentaris despectius que fas d'un polític malament, i si parles d'enxufats tú també ho ets, o que et creus que tú estàs a on estàs per mèrits propis?? Jo de tú faria els comentaris amb el teu nom que tots sabem qui ets, se t'identifica amb la teva mala educació i les teves males maneres de fer...al vostre estil...

Anònim ha dit...

a lo mejor lo que no le gusta al anónimo del 25 febrero 23:28h es que el Carles en su artículo de Sociovergencia en Viladecavalls habla de este anónimo diciendole todas las irregularidades que él como gerente de Multigestió ha hecho, y eso duele verdad??... Pues a lo hecho pecho, el Carles de momento hace oposición, tú anónimo haces otras cosas que se pueden catalogar de "feas", ilegales, etc...

Carles Rodríguez ha dit...

Al anónimo de los ataques personales.
Gracias por lo de jovencito, espero seguir teniendo espíritu joven incluso cuando ya sea mayor.
Si ud. es de los votantes del PSC que está de acuerdo con el pacto con CiU, mi enhorabuena nuevamente.

Anònim ha dit...

La malaltia manìaca obsessiva del Sebastià es deu contagiar, la seva obsessió cap a ERC ara també la té el Quico, lamentable, vigila, no estiguis tant a prop d'ell, quan parla esquitxa i en les microgotes viatgen virus Gloriafòvics, les properes declaracions del Quico seran també, com el seu nou soci de govern, que la culpa i els entrebancs cap al pacte els té la ex regidora i portaveu d'ERC i actual presidenta comarcal.

Anònim ha dit...

Manel, però que està passant? Menos mal que el Quico anava a baixar la crispació... el primer que ha fet és incrementar-la al PSC. No ens hem de deixar esquitxar...
Viladecavalls és Viladecavalls, mira que pujar-nos a un vaixell que fa aigua per tot arreu...

Anònim ha dit...

Creo que no teneis ni idea de lo que decis ya que no soy quien os persais y no pertenezco al ayuntamiento ni soy cargo de confianza(25 febrero 23,28)y me ratifico en lo de multigestio ya que lo que dije de olivares se puede conststar y verificar y no tengo que tener respeto a segun reguidor como ciudadano de Viladecavalls que soy ademas de ser nacido en viladecavalls no como otros que ni el respeta a su primero de lista ya que solo quiere su protagonismo y eso de que hace oposicion es un decir ya que con el sueldo que gana en el consell comarcal por ser cargo de confianza no es mas bueno que el cargo de confianza que os referis del ayuntamiento osea que creo que los dos son unos chupones que quieren vivir de la politica sin tenerse que agachar a trabajar

Anònim ha dit...

Hola Manel, també les meves felicitats, per fi ara podrem cambiar el candidat a l'alcaldia.
Ha estat una jugada magistral, ell content per la cadira i nosaltres perquè sense enfrentar-nos a ell el partit el farà fora.

Anònim ha dit...

Manel escribo en este bloc ya que los dos ultimos comentarios que efectuado en el del LLuis no se han Publicado y supongo que es la democracia que aporta LLuis al Ayuntamiento.
Yo comentaba que el sabado dia 20 al pasar por el ayuntamiento vi una granb LIMUSINA de la cual salia la gloria la regidora de ERC que celebraba su boda, me parece correcto pero me da miedo una persona de pensamiento de izquierdas, tenga el paladar de derechas ya que tanta ostentacion no es habitual, queriendo decir que no se si tamta critica a los que estan mandando les transtorna y dios nos libre que algun dia pueda ser alcalde el Lluis ya que aunque el ayuntamiento dice que esta arruinado el igual iria por el municipio a inspeccionar con LIMUSINA como su compañera de ERC y la pagariamos todos, ya que puede ser un lobo disfrazado de cordero.

Manel Martinez ha dit...

Al último anònimo:

- No entiendo tu comentario. Me parece perfecto que se haya casado Gloria y que se de el gustazo de hacerlo en limusina. Yo soy de izquierdas y quizas el dia que me case me haga ilusión ir acompañado de mi mujer en una limusina. Entiendo que eso no tiene nada que ver con ideologias políticas ni de maneras de gobernar.

Per cert Gloria: Moltes Felicitats ( no sabía que t'havies casat!)

Anònim ha dit...

Al comentari de l'1 març 17:06. Aquest comentari que has fet és de canalla. Jo no sé qui és aquesta Glòria pero el que sí que sé és que, el que ha fet aquest comentari és de lo més indesitjable que es pugui ser. Cadascú amb la seva vida privada pot fer el que vulgui i com vulgui i tú no ets ningú per fer deduccions del que no saps ni et pots arribar a imaginar del que podrien fer si governessin o... és que tú estàs governant i "se piensa el ladrón que todo el mundo es de su condición"...

Anònim ha dit...

El Sebastià és bona persona, el conec, tos en contra d'ell. Menus mal que el PSC ha deixat de pensar com ho feia i ara li dona suport. És un bon alcalde, no tinc tan clar si s'ha rodejat gaire bé. Igual que penso que és un bon alcalde penso que els que el rodejan li faran la guitza amb coses que aniran sortint.Pobre Sebastià...

maripau ha dit...

Al anónimo de las 17:06.
¿Eres casado? ¿tienes hijos? ¿cpmo fué tu boda o esperas que sea la de tus hijos?. LA VERDAD ES QUE NO ME IMPORTA.
Soy madre y el día que se casen (si lo hacen) mis hijos lo harán de la manera que les apetezca y yo seré la madre más feliz del mundo.
EL BANQUETE , LOS TRAJES Y TODO LO QUE CONLLEVE LA FIESTA SERA PAGADO POR LOS NOVIOS Y SU FAMILIA ¿algo que criticar?.
CADA CUAL PUEDE HACER LO QUE LE APETEZCA EN SU VIDA PRIVADA, MENUDO DEMOCRATA DEMUESTRAS SER.
Empieza a criticar a aquellos que utilizan la "tarjeta pública" para pagarse sus comidas o pierden el tiempo en horas de trabajo que pagamos los vecinos.
Por cierto, los novios estaban guapísimos, espero que alguien publique una foto.

Anònim ha dit...

Ostres Manel, al diari digital de l'avui terrassa diu que han expulsat finalment al Quico i la Conchi i als membres del partit que van signar o van donar conformitat al pacte amb CIU. Llavors, d'acord am la notícia publicada al Diari de Terrassa del dissabte, el teu pare va donar conformitat al pacte... saps què significa això, no?

maripau ha dit...

Manel:
He leido en El Punt el comunicado de las Joventuts Socialistes de Viladecavalls.
Me parece muy coherente vuestro posicionamiento tanto en lo referente al pacto como vuestra voluntad de colaboración futura con la agrupación que pueda formarse en Vila.
Animos y a trabajar!!!